top of page

Ondernemer in beeld: Maartje Moekotte

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020

Veel ondernemers maken een positieve impact op hun omgeving en de wereld, en maken daarmee de wereld een beetje mooier. Hoe mooi is het dat ik daar aan bij mag dragen. Een van deze ondernemers die dan ook bij mij uitkwam voor fotografie is Maartje Moekotte (https://www.maartjemoekotte.nl)
Ik ken Maartje al heel lang en vond het erg leuk dat ze mij vroeg foto's te maken voor haar nieuwe website van haar coachings- en trainingspraktijk Maartje Moekotte Coaching & Training.

Als ik door mijn lens kijk dan kan ik niet 'vastleggen zoals die persoon echt is', want diegene is voor mij zoals ik haar waarneem. Maar door mij oprecht te verbinden en open te stellen denk ik dat ik zie wie anderen ook zien.
In dit geval iemand die oprecht interesse voor degene tegenover zich heeft. Zij ziet mij echt en neemt de tijd voor mij. Is geduldig en heeft in mijn beleving een aanstekelijke, rotsvaste overtuiging dat een leven op alle gebieden in balans een gezonde keus is en je veel levenskwaliteit kan toevoegen. Geef je lichaam en geest wat het nodig heeft, luister naar jezelf, zorg voor jezelf.


 

Ik vroeg Maartje iets over zichzelf en onze shoot te vertellen:

"Een fijn leven hebben is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zeker in deze tijd van veel stress, hoge verwachtingen en steeds minder ECHT contact met jezelf en de omgeving. Veel mensen voelen hierdoor veel onrust en zitten niet lekker in hun vel, met als gevolg dat de burn-out cijfers helaas al jaren stijgen. Ik coach en inspireer mensen naar een vitaal en fijn leven. Vanuit mijn overtuiging dat alles in verbinding met elkaar staat. Lichaam, geest, emotie en bezieling.

Weer terug naar puurheid. Vanuit het hart, en in verbinding met jezelf!

Tessa heeft een aantal prachtige pure foto’s van mij gemaakt voor mijn website. Met de nodige, humor, positieve energie en geduld heeft ze mij gefotografeerd zoals ik ook daadwerkelijk ben. Zodat iedereen direct zal zeggen; dit is Maartje. Hierdoor trek ik de juiste klanten aan die passen bij mij als persoon en de trajecten. "
Voor fotografie Hengelo en omstreken, fotografie overijssel kijk op www.tessart.nl/fotografie

162 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page