OVER MIJ

Ik ben Tessa.

Ik ben al lang aan het fotograferen en sinds 2017 mij aan het richten en bekwamen in de bruidsfotografie (en ook lifestyle/portretfotografie). Nadat ik een stel had gevonden die de fotografie-uitdaging met mij aandurfde, kwam de ene na de andere mooie reportage en ik ben nu zeker van het leveren van een mooie en goede serie van een bijzondere dag. Ik vermaak mij prima en weet precies wat ik moet doen om de momenten vast te leggen. Ik vind het heel bijzonder dat ik er bij aanwezig mag zijn en vind elke nieuwe bruiloft weer een feestje. Groepsfoto's en poseren probeer ik zo gezellig en ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Naast fotografie hou ik mij ook bezig met andere vormen van communicatie zoals ontwerp en social media.

Ik vind het leuk om mensen te verbeelden zoals ze zijn. Helemaal zichzelf. Ook kleine zelfstandige ondernemers help ik graag met het in beeld brengen van zichzelf en hun bedrijf. 

 

Mijn drijfveer is het verbeelden van het leven en emotie in zijn puurste vorm. Eenvoudig, mooi en herkenbaar. Zodat men met elkaar op authentieke wijze kan verbinden. Dat alles wel met een vleugje magie :)

Met verbinding ontstaat inspiratie, kracht, creatie, iets betekenen voor een ander, een moment van geluk.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2018 by tessArt design