OVER MIJ

Ik ben Tessa.

43 jaar en moeder van twee lieve kinderen waarvan mijn dochter Evy veel te zien is in mijn fotografie. 

Al sinds ik klein was ben ik bezig met verbeelden, verbeelding en perceptie. Ik studeerde af in de sociale psychologie: hoe neem je anderen waar, hoe neem je jezelf waar? Hoe kijkt men naar het leven en wat voor effect heeft dat? Eindeloos interessant! 

Mijn fotografie heeft zich langzaam gespecialiseerd naar verhalen: lovestories (bruiloften) en levensverhalen. Van baby naar kind en gezin tot grote families. Een andere specialiteit van mij zijn sprookjesachtige themashoots. Beeld je in dat je weer klein bent en zie overal magie. Die kindertijd die zo snel gaat en waar je met een nostalgisch gevoel aan terugdenkt. Dat willen we vereeuwigen! Dat zijn de gouden momenten!

Ik wil graag jullie trouwdag en of momenten dat je met je geliefde bent en omringd wordt door familie en vrienden niet alleen maar vastleggen zoals het is, maar zoals ik het beleef door jullie ogen en hoe je er op terug willen kijken. Als een warme herinnering vol liefde. 

Ik heb door mijn eindeloze speurtocht in de positieve psychologie geleerd dat het beoefenen van dankbaarheid, het geluksgevoel en de beleving van welzijn een boost geeft. Je hebt invloed op hoe je in het leven staat, en als ik daar een klein deeltje van kan uitmaken door jullie met een dankbaar gevoel naar je eigen leven en gezin of trouwdag te laten kijken, dan maakt mij dat blij.

Ik zou graag van je horen of ik wat voor je kan betekenen! Contact opnemen is gratis :) 


info@tessart.nl - 06 - 53 57 62 44

  • Facebook
  • Instagram

tessArt photo & design op facebook

tessart_design op instagram

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2020 by tessArt design