top of page
logo_2018_tessart_kopiëren.png
11005Q4A2758tessArt.jpg

Ik verbeeld de dag zoals ik hem beleef door jullie ogen: liefdevol en als een warme herinnering

Zoek jij een trouwfotograaf in Overijssel? Bruiloften fotograferen zijn helemaal mijn ding. Vooral wanneer je mee kan gaan in de dynamiek van de dag vanaf de voorbereiding tot diner of eventueel eerste dans. Een blauwdruk van jullie leven, de mensen om jullie heen en jullie liefde voor elkaar. Een verhaal, jullie verhaal, mooi weergegeven met alles wat jullie beleven en ook de dingen die jullie niet meekrijgen. De dag gaat snel en het is heel fijn alles als een herinnering vastgelegd te hebben. Een weergave van een hoogtepunt met alle belangrijke mensen in jullie leven om jullie heen. Jullie stralen en genieten, en jullie gasten ook. Ik leer gedurende de dag de groep en familie wat kennen, en meng mij tussen de mensen. 

Nou is het zo dat ik niet perse de dag wil weergeven ‘zoals hij werkelijk is’, maar meer zoals hij beleefd wordt en zoals je hem wilt herinneren. Warm, met een gouden randje. Je kan de dag gewoon over  je heen laten komen, en ik geef hem weer zoals jij hoopte dat het zou verlopen. Dat is mijn doel. Dat je terugkijkt en denkt, ja. Dat was echt een superdag! Wat een geluk hebben we gehad.
 

67164063_10213687910693202_5243211721799

Werkwijze

Ik inventariseer eerst wat belangrijk voor jullie is, en daarnaast blijven mijn ogen ook gedurende de dag voortdurend scannen naar momenten, blikken, licht, emoties, zodat ik vastleg wat er toe doet.

Ik let ook veel op dingen die niet gepland zijn, zoals kinderen die met elkaar spelen of over een slootje springen, dieren die er rondlopen, details van de omgeving. Om het complete gevoel en de sfeer van de dag te vangen.

Kenmerkend

- romantisch tot vintage

- zacht, natuurlijk licht

- het maken van een mooi verhaal van deze dag

- vol met emotie en bijzondere momenten

- creatief

- voortdurend zoekend naar mooie beelden

- meng mij in de groep

Wie ben jij?

Jij bent een aanstaande bruid (of bruidspaar) die naar deze dag uitkijkt en wil dat de dag verloopt en vastgelegd wordt zoals je naar toe geleefd hebt. Zonder dat je daarin nog hoeft te regisseren. We hebben alles besproken, het draaiboek is klaar. Laat het over je heen komen, jullie dag zal stralend vastgelegd worden!

Reportage

Bij de reportage laat ik mij leiden door het mooi licht en de omgeving in combinatie met jullie inbreng. Soms wat poses, die zomaar ontstaan of enkel een wandeling in de natuur waarbij we doen wat in ons opkomt op dat moment.

Editing: Before and after

Chéryl & Arjan

Tessa.... jouw oog op een perfect beeld, heeft zo’n mooi resultaat... de emotie die je weet vast te leggen raakt éénieder... grote klasse... mijn en onze dank! Arjan en Chéryl

Colinda & Serge

Tessa we zijn erg blij dat wij jou de kans mochten geven om bij ons je eerste trouwrepotage te mogen doen!! Je mag echt supertrots zijn op het resultaat want wat zijn ze supermooi geworden zeg!! Jij hebt echt onze dag compleet gemaakt met supermooie plaatjes!! Dankjewel daarvoor! Onze complimenten😘

Johnny & Rachelle

Tessa heeft de trouw reportage gedaan van onze mooiste dag en wat heeft ze dat mooi gedaan! de foto's zijn heel puur en natuurlijk wij zijn er echt heeeel blij mee. blij zijn wij dat we tessa als trouwfotograaf hebben gekozen. dus van ons een dikke aanrader!

Debora en Marc

Onze trouwdag laten fotograferen door Tessa. En wat zijn de foto's mooi geworden! Ben er echt ontzettend blij mee. Topkwaliteit foto's en dat ook nog eens voor een zeer goede prijs. Zeker een aanrader!! :)

Real Weddings

bottom of page