top of page

Ondernemer in beeld: Judith

Judith Thio Walda is Psychosociaal therapeut/counselor en ACT trainer bij praktijk In Contact (www.praktijkincontact.nl) en zij kwam op mijn pad doordat ik op zoek was naar modellen die mij wilden helpen in mijn studio. Judith had al modellenervaring, maar is ook bevlogen ondernemer. Omdat zij een persartikel wilde schrijven over hoe psycho-sociale hulp zoeken laagdrempeliger zou moeten zijn, zocht zij ook frisse profielfoto's. Zo konden we elkaar helpen aan portfoliomateriaal.Wat ik wilde, met name door het gestelde doel, was een foto waarbij ze een open, toegankelijke houding aanneemt. Natuurlijk, bekwaam en/of zelfverzekerd, maar wel 'mens', dus een mate van kwetsbaarheid. Hoe je dat precies verbeeld, ik weet het niet precies uit te leggen. Ik denk dat ik het kan zien als ik door de lens kjik. De ogen zichtbaar, zacht, natuurlijk, lachend. Open, hartelijk.


Nou is dit ook hoe ze op mij overkwam. Open, eerlijk, zich kwetsbaar opstellend. Eerlijk over onwennigheid of nervositeit die je kan voelen als je buiten je comfortzone treedt. Dat vind ik ontwapenend, en zorgt ervoor dat je zelf ook verteld over je onzekerheden. Een prettige persoon om je verhaal aan te vertellen!


Hieronder had ze een viertal fotos laten zien op haar linkedinpagina met de vraag, welke zal ik kiezen als profielfoto? Het is linksonder geworden, dat was ook mijn voorkeur. Natuurlijk, goede kleur, toegankelijk, ogen goed zichtbaar, zacht licht. Leuk om met Judith samen te werken! Zij heeft modellen ervaring en weet wat ze wil uitstralen. Dat maakt elke klus een mooi resultaat van onze beide input.
225 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page