top of page

Halloween Rookbom Fotoshoot


Ik plaats wel eens een oproep in een facebookgroep voor modellen en fotografen om modellen om mee samen te werken en ik werd benaderd door de moeder van dit leuke beginnende kindmodel, die het erg leuk vind om te poseren en open staat allerlei concepten uit te werken. De studio heb ik niet meer, maar ideeen heb ik wel. Dus ik bedacht in deze tijd een fotoshoot op locatie, met rookbommen die ik nog had. Het zijn bengaalse fakkels, of rookfakkels, rookstaven, ze zijn wel op feestwinkels te koop. Ik had ook pompoenen gekocht voor halloween, die stonden in mijn tuin. (van facebook.com/gerbenspompoenschuur uit Bornerbroek)

Dus! Ik denk nou dan snij ik er nu alvast een gezichtje uit om een halloweenpompoen te maken. Had ik nog nooit gedaan! En dat ging dus erg makkelijk. Deksel eruitsnijden, pulp er uit scheppen, oogjes, neusje mondje er op getekend (wel een heel simpel model) en met een schilmes uitgesneden.Toen op weg naar Enschede, Evy (mijn dochter van 4) ging ook mee. Ik had nog 4 rookbommen. We ontmoetten Natascha en Lynn daar, en liepen met tassen op weg naar de bunkers in Enschede (bergweg Enschede). Eerst even rondkijken en het licht en locatie checken, en toen een mooie plek voor de rookbom opgezocht. Even testen hoe hard het ging roken en of ze er geen last van zou hebben. Het viel mee, het rookt even heel zacht en mooi krullerig, een seconde of 20/30 en dan wappert het uit.


Ga naar www.tessart.nl/fotografie voor meer informatie!


79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page