top of page

Gestylede bruidsfotografie fotoshootIk heb voor het eerst een gestylede shoot georganiseerd in het Villa Tichelwerk in Hengelo waar ik mijn studio heb. Dit betekent je zorgt voor een model, kleding, styling en aankleding en visagist en haarstylist. Mijn wens is om in de toekomst workshops of portfolioshoot dagen voor bruidsfotografie te organiseren. Dit was een mooie trial, missie geslaagd! Ontzettend leuke middag met deze deelnemende partijen: Model: Myrthe Brinkman-Olink Haarstylist/visagist: Ivonne Martinez Bruidsjurk: Bruidsboutique Josephine by Brenda Bloemen: Gewoon Marrie

Allemaal te vinden op www.trouwenintwente.nl.


Ik mocht daarvoor ook gebruik maken van de ruimte van mijn collega Manon Möller (Manon Moller fotografie) die voorzien is van een prachtige lichte serre. Bij de visagie, haarstyling en het aankleden maak ik ook behind the scenes beelden, nét als bij een echte bruiloft, waarbij dit tijdens de voorbereiding wordt vastgelegd.Hier gaan we verder met de bloemen in de hal van Villa Tichelwerk, waar ik met off camera flash (dus ja, flits op een statiefje van de camera af) vanaf links een lichtflits op het model flits zodat zij in het donker mooi oplicht. Geeft wel mooi dramatisch effect toch?


Mooie jurk, beide zijn ze van Lillian West. Brenda had ze goed uitgezocht bij het thema, vintage romantisch.

Hierna gaan we verder de trap op, met het mooie glas-in-lood raam erboven. Dit huis is gebouwd in 1885 in Art Nouveau stijl met jugendstil elementen. Architect is Jan de Groot en het huis is voor de familie Stork gebouwd.


Ook hier komt er een beetje flitslicht van rechts om haar gezicht iets op te lichten, aangezien het licht van achter haar door het raam valt en het gezicht in het donker hult.
Dan is het tijd om de volgende jurk aan te trekken! Ook een Lillian West bruidsjurk van Bruidsboutique Josephine by Brenda.

Wat we wilden laten zien was de jurk maar ook het capeje. Ik had hiervoor in een witte ruimte met hoge ramen een vitrage opgehangen om een lichte foto te maken. Het capeje valt wel subtiel als een soort sluier over de jurk.
 Hierna gingen we nog in mijn eigen studio wat foto's maken met de boho peacock stoel die opgemaakt was door Gewoon Marrie met bloemen in stijl, en de visagie nog iets beter in beeld te brengen.

 

Na de studio was er beneden een mooi namiddag zonnetje. Dat moest toch nog wel even gebeuren!53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page