top of page

Kinderen zien magie


Er is niets mooiers (bijna) dan de magie en fantasie zoals die nog het puurst is in het kinderbrein. Dat is wat tessArt vangen wil in beeld: foto, illustratie, maakt niet uit. Omdat ik meer dan 1 passie heb, heb ik het technisch perfect willen zijn al lang geleden opgegeven. Dit is ook niet waar het mij om gaat (hoewel het wel gaaf is om jezelf te verbeteren,en helpt om je doelen te bereiken). Het gaat om het prikkelen van de fantasie en het vertellen van een verhaal, het overbrengen van een bepaalde, eenvoudige emotie die we allemaal kennen. Het zien van de magie in simpele dingen.

Ik begin gewoon met tekenen zoals het in mijn kinderbrein verstopt zit. Deze vos, tiny fox. Deze vos is pluizig en schetig en je kan zien, dat hij een spelletje wil spelen. Maar technisch gezien, lijkt het meer op een kat. En de staart hoort wit, niet zwart. Kwam ik later dus pas achter... Maakt niet uit, hij blijft schetig.


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page