top of page

Bruiloft van Jesse & Fientje

Bijgewerkt op: 17 okt. 2020

De eerste bruiloft die ik deed dit jaar als bruidsfotograaf na de eerste golf van de crisis was die van Jesse & Fientje in Didam. Ik vond het om eerlijk te zijn wel wat spannend. Maar het liep op de nodige aanpassingen na als een gewone bruiloft. Wat minder mensen, wat minder contact. Maar verder... gewoon een kleine intieme huwelijksceremonie, trouwen bij het eigen huis in eigen tuin, dat heeft ook echt wel iets!


Ik kon afstand bewaren, hoewel ik soms als een acrobaat tussen en om de mensen door moest. Daar moet je soms een beetje meer geduld hebben, wachten, je moment pakken wanneer het kan. En natuurlijk: een zoomlens bij je hebben om dichterbij te komen als het fysiek niet kan :)


Als trouwfotograaf werken had ik echt gemist merkte ik. Bij het binnenkomen stak ik wel mijn hand uit om deze te schudden en trok hem gelijk weer terug, "oh nee! dat doen we niet meer he!". Want eenmaal in de werkmodus, vergeet je echt die hele situatie en moet je er goed op letten. Maar wat leuk om weer deel uit te mogen maken van de blijheid en liefde van een huwelijk.

116 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page