top of page
  • Tessa

Kraamreportage thuis - Lifestyle fotografie


Een kraamreportage: ik kom in de eerste weken na de geboorte langs om foto's te maken van jullie kindje of kindjes in dit geval. Ik leg het leven met de kleintjes vast zoals het is, met wat detailfoto's tussendoor. Geen poseren dus. Wel maak ik ook wat foto's van de handjes of voetjes, om die details vast te leggen voor later. Het gaat zo snel... Ik neem daarin ook wat mee van de omgeving en spulletjes uit de babykamer. De fotoreportage duurt ongeveer een uur. Ik kom het liefst voordat de baby wakker is om alles vast te kunnen leggen.

Ik ga regelmatig op pad voor de stichting Earlybirds: te vroeg geboren kindjes die nog in het ziekenhuisverblijven. De ouders krijgen een fotoreportage aangeboden door de stichting en ik ga als fotograaf dan vrijwillig op pad. Maar soms is de oproep net iets te laat of kan de afspraak niet meer op tijd worden ingepland en mogen de kindjes (gelukkig) naar huis. In dit geval bood ik aan om de reportage gewoon thuis te doen, en daar zijn deze foto's uitgekomen. Kijk naar Liz en Sterre.


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page