top of page

Trouwdag Shirley en Michel


De trouwdag van Shirley en Michel begon in het tijdelijk stadhuis van Hengelo: het gebouw Markant op de hoek van de Marskant/Deldenerstraat. Het begon flink warm te worden, en de zon straalde van alle kanten. Het hondje van het stel mocht de ringen brengen en snelde ze tegemoet, gelukkig kon ik het nog net vastleggen.... Na de ceremonie reden we naar Erve het Hulsbeek. Nadat we wat foto's hadden gemaakt in de tuin van het restaurant begon het te regenen. Toch hebben we in de regen met een witte leen-paraplu van de locatie, nog leuke foto's kunnen maken. Mooie vijver achter het restaurant, veel groen. Prima plek om ook de trouwreportage te doen. Het was een gezellig klein gezelschap en een rustig en ontspannen verloop van de dag. De groepen er allemaal tussen de buien door nog op kunnen zetten. Soms werkt het weer niet mee met je planning, maar dan krijg je juist ook weer wat andere foto's omdat je andere keuzes maakt. 't gaat zoals het gaat!


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page