De Voorbereiding


De voorbereiding van de ontmoeting met de bruidegom. De bruid kleedt zich aan en de haren en make-up en sieraden worden gereed gemaakt. Soms gaat het een beetje hectisch en gespannen, de tijd begint te dringen. Er is een strak schema voor de dag gepland. Beetje raar om er dan een vreemde bij te hebben in deze intieme setting. Maar al snel wordt je niet meer opgemerkt. De foto's van de voorbereiding maken de trouwreportage echt compleet, het hoort bij de emoties en beleving van de dag.


18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik zou graag van je horen of ik wat voor je kan betekenen! Contact opnemen is gratis :) 


info@tessart.nl - 06 - 53 57 62 44

  • Facebook
  • Instagram

tessArt photo & design op facebook

tessart_design op instagram

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2020 by tessArt design