top of page

Workshop bruidsfotografie


Vorig jaar september heb ik de sprong gewaagd en heb ik mijn eerste trouwreportage gedaan, met een klant die deze uitdaging met mij aan durfde te gaan. Ik dacht gedurende de dag dat het niet echt wat voor me was, maar het resultaat en de reacties van de klant zorgden ervoor dat ik het nog een keer ging proberen. In januari kreeg ik nog een keer de kans en besloot ik er anders naar te gaan kijken. Ik wist zeker dat ik (weer) een mooie reportage kon afleveren en dat lukte ook.

Het is met deze foto's gelukt om voor 2018 tien bruiloften in de agenda te zetten, van mei tot september. Superspannend maar ook trots op. Ik dacht, laat ik voor die tijd tóch even een workshop bruidsfotografie doen. Ik volgde Peter Lammers al een tijdje en kreeg af en toe iets van Digidiaal in mijn tijdlijn, en deze combinatie in Deventer leek mij perfect. Hier is zijn de foto's van deze dag prachtige zomerse dag op zondag 8 april


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page