top of page

Reportage Colinda & Serge

Sanne & Tom

Ik ben ook actief als bruidsfotograaf Drenthe en bruidsfotograaf Gelderland. Hier ben ik bijvoorbeeld bij de bruiloft van Tom en Sanne. Dit is in 2018. De stijl van bewerken is zacht en romantisch, met een tikje vintage kleuren. We beginnen thuis bij de bruid. De fotografie in donkere ruimtes met natuurlijk licht wat door een raam komt, vind ik altijd een mooie uitdaging omdat er vaak schilderachtige plaatjes uitkomen. Ik kan wel flitsen en dat doe ik ook wel eens, maar dan is het effect van het strijklicht door het raam minder mooi en zacht.

Vaak ben ik eerst bij de bruid, en daarna komt de bruidegom aan met de trouwauto en het bruidsboeket. De onmoeting is een moment waar de bruid en bruidegom erg naar uitkijken en wat even goed vastgelegd moet worden. Ga ik dit doen vanaf binnen, buiten, of allebei? Vaak kies ik beide perspectieven. Maar het gezicht van de bruidegom die de bruid voor het eerst ziet in haar prachtige jurk en visagie is wel iets wat op de foto moet komen. 

Na de ontmoeting rijden we naar een bruidsreportage in een natuurgebied in drenthe. De ceremonie vindt plaats in Landgoed Lemferdinge in Paterswolde. Een sprookjesachtig pand, hele mooie locatie. Als fotograaf heb ik erg veel ruimte rondom de plek van de ceremonie die buiten is, en nog meer mooie plekjes om even met het bruidspaar naar toe te gaan.

bottom of page