365 Dagen project

January 5, 2019

Om mezelf creatief uit te dagen en om een verslag van ons leven te maken ben ik een 365-dagen project gestart op instagram. Dat betekent dat je met een groepje fotografen de uitdaging aangaat om elke dag een foto uit je leven te plaatsen - en het is bij dag 3 al een uitdaging gebleken: werkdag en bezoek s'avonds - waar vind je de tijd?? Ok misschien zullen er hier en daar wat gaten in vallen maar het gaat er juist om dat je op een saaie of normale dag en geen nieuwe situaties iets nieuws ziet om je heen en er toch een interessante foto uithaalt of nieuwe dingen probeert. www.instagram.com/tessartdesign #documentary365project

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Archive

November 8, 2019

January 5, 2019

April 16, 2018

December 23, 2017

December 22, 2017

Please reload

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2018 by tessArt design