Trouwdag Shirley en Michel

May 25, 2018

De trouwdag van Shirley en Michel begon in het tijdelijk stadhuis van Hengelo: het gebouw Markant op de hoek van de Marskant/Deldenerstraat. Het begon flink warm te worden, en de zon straalde van alle kanten. Het hondje van het stel mocht de ringen brengen en snelde ze tegemoet, gelukkig kon ik het nog net vastleggen.... Na de ceremonie reden we naar Erve het Hulsbeek. Nadat we wat foto's hadden gemaakt in de tuin van het restaurant begon het te regenen. Toch hebben we in de regen met een witte leen-paraplu van de locatie, nog leuke foto's kunnen maken. Mooie vijver achter het restaurant, veel groen. Prima plek om ook de trouwreportage te doen. Het was een gezellig klein gezelschap en een rustig en ontspannen verloop van de dag. De groepen er allemaal tussen de buien door nog op kunnen zetten. Soms werkt het weer niet mee met je planning, maar dan krijg je juist ook weer wat andere foto's omdat je andere keuzes maakt. 't gaat zoals het gaat!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Archive

November 8, 2019

January 5, 2019

April 16, 2018

December 23, 2017

December 22, 2017

Please reload

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2018 by tessArt design