De Voorbereiding

April 16, 2018

De voorbereiding van de ontmoeting met de bruidegom. De bruid kleedt zich aan en de haren en make-up en sieraden worden gereed gemaakt. Soms gaat het een beetje hectisch en gespannen, de tijd begint te dringen. Er is een strak schema voor de dag gepland. Beetje raar om er dan een vreemde bij te hebben in deze intieme setting. Maar al snel wordt je niet meer opgemerkt. De foto's van de voorbereiding maken de trouwreportage echt compleet, het hoort bij de emoties en beleving van de dag.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Archive

November 8, 2019

January 5, 2019

April 16, 2018

December 23, 2017

December 22, 2017

Please reload

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2018 by tessArt design