Kinderen zien magie

November 2, 2017

 

 

Er is niets mooiers (bijna) dan de magie en fantasie zoals die nog het puurst is in het kinderbrein. Dat is wat tessArt vangen wil in beeld: foto, illustratie, maakt niet uit. Omdat ik meer dan 1 passie heb, heb ik het technisch perfect willen zijn al lang geleden opgegeven. Dit is ook niet waar het mij om gaat (hoewel het wel gaaf is om jezelf te verbeteren,en helpt om je doelen te bereiken). Het gaat om het prikkelen van de fantasie en het vertellen van een verhaal, het overbrengen van een bepaalde, eenvoudige emotie die we allemaal kennen. Het zien van de magie in simpele dingen.

 

Ik begin gewoon met tekenen zoals het in mijn kinderbrein verstopt zit. Deze vos, tiny fox. Deze vos is pluizig en schetig en je kan zien, dat hij een spelletje wil spelen. Maar technisch gezien, lijkt het meer op een kat. En de staart hoort wit, niet zwart. Kwam ik later dus pas achter... Maakt niet uit, hij blijft schetig.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Archive

November 8, 2019

January 5, 2019

April 16, 2018

December 23, 2017

December 22, 2017

Please reload

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2018 by tessArt design