Zoeken
  • Tessa Heijmer

Zakelijk portret Fysio Fleminghof

Ik werd uitgenodigd door mijn oud-fysiotherapeut Nadine om nieuwe frisse portretfoto's en groepsfoto's voor o.a. de website te komen maken. Leuk! Ik nam twee lenzen mee (50mm en de 70-200mm) en ik dacht ik ga met twee reportageflitsers in een softbox proberen het flitslicht met het omgevingslicht te mengen. Ik vind dat tot op heden nog wel het meest natuurlijke en zachte resultaat te geven. Ik wil graag elementen en kleuren uit de omgeving terug laten komen op de foto. Dat is ook waar hun clienten ze zien tenslotte. Er is daar een opvallende lange groen/blauwe wand, die storend kan zijn maar in dit geval hebben we er juist gebruik van gemaakt en hebben ze dit ook mooi in de website verwerkt.

Dit is de groepsfoto voor de gekleurde wand. De portretten zijn zo'n 5 - 10 foto's per persoon, en in totaal ben ik 1 tot 1,5 uur bezig, gaat best snel. Even samen kijken naar wat de beste foto is, eventueel even overnieuw. Het resultaat is een mooi fris geheel!


8 keer bekeken
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2018 by tessArt design