Trouwfotografie Hengelo - René en Micaela

Ik was op 5 september 2020 in Hengelo om de bruiloft van René en Micaela vast te leggen. Eerst was ik bij hen thuis, om de voorbereiding en de ontmoeting van bruid en bruidegom te fotograferen.Als bruidsfotograaf Hengelo en omgeving ben ik nu al een aantal keer bij de Houtmaat geweest én staan er ook al weer een paar op de planning! Dit is een prachtige locatie met veel natuur n een romantisch prieeltje op het water om de ceremonie in te houden.
De feestlocatie buiten kan overdekt worden zodat het feest buiten kan plaatsvinden ook bij slechter weer. Maar het was fantastisch weer en ik kon nog wat warme beelden bij de zachte namiddagzon maken. De sfeer was goed ook door livemuziek van Abdel en de ceremonie was toch wel een beetje extra-speciaal door de trouwambtenaar die velen wel kennen Dirk Zeelenberg. Het was een mooie dag en ik ben blij dat ik er bij was.

Ga naar Trouwfotografie om meer reportages te zien
17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik zou graag van je horen of ik wat voor je kan betekenen! Contact opnemen is gratis :) 


info@tessart.nl - 06 - 53 57 62 44

  • Facebook
  • Instagram

tessArt photo & design op facebook

tessart_design op instagram

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2020 by tessArt design