Esmee


Ik ging met Esmee en haar moeder Elayne en vader Sylvester het Twickelse Bos in om spontane en natuurlijke foto's van haar te maken. Aangezien ze erg gewend is direct te 'poseren', was dit nogal een uitdaging! Ze is zich erg zelfbewust zodra ze de camera ziet en springt in de houding. Gelukkig na een tijdje vergat ze me ook soms en dartelde ze gewoon wat rond en kon ik wat spontane foto's maken.

#photoshoot #kinderen #familie #gezin

15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik zou graag van je horen of ik wat voor je kan betekenen! Contact opnemen is gratis :) 


info@tessart.nl - 06 - 53 57 62 44

  • Facebook
  • Instagram

tessArt photo & design op facebook

tessart_design op instagram

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2020 by tessArt design