Prijzen & Albums

Trouwfotografie 2019 Prijs

   

 - 6 uur trouwreportage €1049,- 
 - 7 uur trouwreportage €1149,- 
 - 8 uur trouwreportage €1249,-       
 - 9 uur trouwreportage €1349,-    
 - 10 uur trouwreportage €1449,-    
 - 11 uur trouwreportage €1549,-    
 - 12 uur trouwreportage €1649,-

Alle trouwreportages zijn inclusief:   


- BTW   
- Reiskosten  
- Standaard linnen album  
- Verzendkosten  
- Kennismakingsgesprek 
- Online galerij met nabewerkte digitale foto's   
  (minimaal 300 foto’s bij 6 uur fotografie) 

 

Tweede fotograaf  


Met een tweede fotograaf kan je de belangrijkste momenten van jullie dag vanuit verschillende perspectieven tegelijk vastleggen, zoals de eerste blik op de bruid bijvoorbeeld en de aankomst bij de ceremonie. Een tweede fotograaf kan bijgeboekt worden voor € 75,- per uur. 

Standaard Linnen album

Dit is een prachtig trouwalbum en geef ik standaard bij de reportage en heeft een eenvoudige opmaak met witte achtergrond en wit of zwarte beginbladen. Het is een degelijk album van goede kwaliteit. Dit geld voor max 24 pagina'.s van 20 x 20 cm of 20 x 30 cm

Kleur in overleg

 

Luxe Linnen album

Een groter linnen album (30x30cm) met meer pagina's en fluweelzacht papier. Het boek is stevig en de pagina's ook. De foto's zoals ik die maak komen vind ik zelf erg goed tot hun recht op dit papier. Het is helemaal iets luxer en straalt een tijdloosheid uit die blijft. Eventueel met een bewaardoos (zie video) en schrift er op is ook mogelijk.

Een reportage van 6 uur is €795 inclusief standaard album en voor €895,- het luxere boek.

Album deluxe - linnen en leer

Dit is een robuust album van zware kwaliteit. Handgemaakt met natuurlijke materialen. Het voelt ook werkelijk zwaar aan, de pagina's zijn dik en stevig karton, met helder fotopapier, wat van mat tot fluweel of hoogglans kan worden gekozen. Op de afbeelding staat een album met jute linnen en tobacco leer. De leverancier is Konpoli. Alle andere albums van Konpoli zijn door mij te bestellen, neem daar een kijkje voor het aanbod: https://konpoli.nl/product-categorie/digitale-foto-albums/

De prijs kan dan in een opgave worden gedaan. 

Dit boek is met bijna 100 pagina's, dat is wel het maximum wat er in een boek gaat. Het gemiddelde hangt vaak rond 60 paginas. 

Prijs via offerte

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2018 by tessArt design