Zelf maken - Kaartje2go
Naar Kaartje2go!

Zelf maken - Kaartje2go

Wilt u uw kaartje helemaal zelf samenstellen en bestellen? Dan doet u dat het makkelijkst via Kaartje2go. Daar staan een aantal standaard kaartjes van tessArt / Draakje Poef. Let op dat de kwaliteit v.h. papier wat lichter is en de variatie mogelijkheden beperkt.
tessArt Standaard
Naar de winkel!

tessArt Standaard

Kaarten bestellen bij tessArt, in de shop of via mail, waarbij u kiest uit een van de standaard-kaarten. U geeft door welke tekst en naam, en u krijgt eerst een digitaal voorbeeld en eventueel een proefdruk.
tessArt Maatwerk
Mail tessArt voor vragen!

tessArt Maatwerk

U komt met een specifieke wens, bijvoorbeeld iets geheel nieuws, of een bestaande illustratie op een andere manier verwerkt in een standaard kaartje. Vooraf bepalen we of er een meerprijs is en hoeveel. Voor een nieuwe illustratie kunt u uitgaan van een uur werk (ongeveer €50,- inclusief)
geboortekaarten bij Kaartje2go

Voobeeldfoto's Geboortekaartjes

Stappenplan geboortekaarten:

Werkwijze GeboortekaartenIn 3 stappen

U kan contact leggen via mail of webshop. Witte enveloppen zitten standaard bij de kaarten (van 13,5 x 13,5 cm) en Poef Postzegels kan u er los bij bestellen. Verder is de werkwijze bij standaard of een maatwerk-bestelling als volgt:

Kiezen

U kiest de kaart, een samenstelling van meerdere kaarten, of u geeft een nieuw onderwerp aan. Graag hoor ik hoeveel kaarten, en de uitgerekende datum.

Ontwerp

Ik maak een ontwerp en stuur dat eerst digitaal toe, later per post. Bij maatwerk (een nieuwe illustratie bijvoorbeeld) krijgt u vooraf een opgaaf van meerprijs.

Wachten!

Wanneer het ontwerp ok is, is het afwachten op de geboorte! Dan geeft u datum, tijd, gewicht en lengte door, en ik laat de kaarten z.s.m. drukken.

Geboortekaarten - Illustraties - draakjes
TOP